Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με τους πυροβολισμούς, που έπεσαν νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας στον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας από το σημείο, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ τριών οδηγών ταξί με αιτία μια κούρσα προς το αεροδρόμιο. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο οδηγοί ταξί ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται. Ο ένας από τους δύο αποχώρησε από το σημείο και επέστρεψε με έναν άλλον συνάδελφό του. Εκείνη την ώρα ο ένας από τους τρεις πυροβόλησε στον αέρα.

Όπως μεταδίδει η εκπομπή «LiveNews», ο οδηγός που πυροβόλησε διαφεύγει της σύλληψης, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση.

«Μια κυρία πήγε να πάρει ταξί. Πήγε στο πρώτο που ήταν στην πιάτσα. Μάλλον, του είπε αεροδρόμιο και αμέσως δύο τσιγγάνοι, ο ένας άνοιξε το πορτ μπαγκάζ να βγάλει τα πράγματα έξω από το ταξί και ο άλλος απομάκρυνε τον οδηγό από το αυτοκίνητό του και του έριξε δύο μπουνιές.

Ήρθαν και κάποιοι άλλοι Ρομά που τον απασχολούσαν και του φωνάζανε. Ο Ρομά που έβγαλε τα πράγματα της κυρίας έξω τα πήγε σε ένα άλλο ταξί. Η κυρία φώναζε και τσακώθηκαν μετά οι Ρομά μεταξύ τους, ποιος θα πάρει τη γυναίκα κούρσα. Στη διάρκεια του τσακωμού, ξαφνικά σηκώνεται ένα χέρι και πυροβόλησε στον αέρα», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε το άτομο που πυροβόλησε και αν ήταν οδηγός ταξί, ο αυτόπτης μάρτυρας απάντησε: «Προφανώς ήταν όλοι οδηγοί, γιατί έγινε στη νησίδα που είναι η πιάτσα. Το χέρι το είδα καθαρά, σηκώθηκε προς τον αέρα και πυροβόλησε. Πανικοβλήθηκε κόσμος, δημιουργήθηκε ένα πανδαιμόνιο. Και φωνές. Φεύγανε όλοι γρήγορα».

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε, μάλιστα, πως στο σημείο δεν υπήρχε αστυνομία.