Ένας 48χρονος εργαζόμενος σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού μιας 44χρονης συναδέρφου του. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (20/8) στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, ενώ η γυναίκα κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων ότι ο συνάδερφος της, την έγδυσε αρχικά και στη συνέχεια τη βίασε με την ίδια να προβάλει αντίσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 48χρονος εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι ήταν μόνοι τους στο απορριμματοφόρο και το προχωρημένο της ώρας ώστε να ικανοποιήσει τις ορμές του.

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία της 44χρονης, ο οδηγός του απορριμματοφόρου εντοπίστηκε και συνελήφθη. Καταθέτοντας προανακριτικά στο Τμήμα Ασφαλείας Περάματος αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη, αλλά αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία λέγοντας πως όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Από την ΕΛ.ΑΣ. παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης, καθώς επίσης και εξερεύνηση της καμπίνας του οχήματος (απορριμματοφόρου) από αρμόδιο συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ ο 48χρονος οδηγείται σήμερα Πέμπτη (22/8) στην ανακριτής.