Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από διάρρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης βλέπει το «φως». Οι διαρρήκτες παρακολουθούσαν τους ενοίκους και περίμεναν την ώρα που θα φύγουν για μπουν αυτοί ενώ έκατσαν στο εσωτερικό της οικία πάνω από 10 λεπτά.

Οι δράστες «χτύπησαν» το σπίτι στις 10 παρά τέταρτο το βράδυ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, ο πρώτος διαρρήκτης βολιδοσκοπεί το σημείο, και βεβαιώνεται πως κανείς δεν είναι στο σπίτι, παρά τοπ γεγονός ότι η τηλεόραση αλλά και όλα τα φώτα ήταν ανοιχτά. Στη συνέχεια, φεύγει και καλεί τους συνεργούς του.

Έτσι, επιστρέφουν 3 άτομα, ο ένας από αυτούς πάει στην κάμερα ασφαλείας του σπιτιού και την κατεβάζει προς τα κάτω για να μην καταγράφει τη δράση τους. Παίρνουν ένα σκαμπό και ξηλώνουν τον συναγερμό και τον βάζουν μέσα σε διπλωμένο πάπλωμα μέσα στο σπίτι για να μην εντοπιστεί και να μην ακουστεί.

Οι διαρρήκτες έκατσαν στο σπίτι 11 λεπτά, το έκαναν άνω κάτω, και αφαίρεσαν όλα τα χρυσαφικά και μετρητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες,την επόμενη μέρα οι ίδιοι οι δράστες φέρεται να «χτύπησαν» και σε άλλο σπίτι, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, έπειτα και από την επιβεβαίωση της ΕΛ.ΑΣ., καθώς «χτύπησαν» με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο αυτοκίνητο.