Ξέσπασε μια νεαρή υπάλληλος που εργάζονταν σε ενεχυροδανειστήριο, καθώς υπήρξε θύμα άγριας επίθεσης όταν έγινε ληστεία στο κατάστημα, με αποτέλεσμα να δεχτεί μαχαιριά περίπου πέντε χιλιοστά από την καρδιά της.

Η γυναίκα μίλησε στο Live News με την εκπομπή να αναπαράγει πλάνα από το κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος, που κατέγραψε τη ληστεία. Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν δύο άνδρες μπήκαν στο μαγαζί, όπου βρίσκονταν μόνη η γυναίκα.

Της χτυπούν και εκείνη πατάει το κουμπί και τους ανοίγει, όμως αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για ληστεία. Τότε, σηκώνεται και αρχίζει να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. Δύο λεπτά μετά την είσοδό τους, έξω από το κατάστημα κάποιοι σταματούν και κοιτούν μέσα που ακούγονται φωνές. Μετά από λίγο οι ληστές ανοίγουν την πόρτα και πετούν την υπάλληλο στο πεζοδρόμιο. Είναι η στιγμή που η ίδια καταρρέει και οι δράστες τρέχουν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

«Ήμουν με μάσκα οξυγόνου. Με έπιανε και κρίση πανικού την ώρα που έβλεπα να φτύνω αίμα. Η μαχαιριά, μου είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και ήταν σχεδόν 5 χιλιοστά από την καρδιά», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε πως «ακόμα δεν έχω συνέλθει και δεν έχω βρει μια δουλίτσα. Στην αρχή ήταν το θέμα με τη δημοσιότητα κτλ. Βγήκα από το νοσοκομείο, με παράτησαν όλοι».

Επίσης, είπε για τους δράστες πως «έχω θέμα με αυτούς. Ένας από τους δύο, ήταν ένας Αλβανός και ένας Έλληνας. Ο Έλληνας έχει δηλώσει ότι κάποτε ήταν σε ψυχιατρείο μετά από 6 μήνες, μετά το συμβάν, ξαφνικά έγινε και τρελός. Εγώ είμαι έναν χρόνο μετά ακόμη άνεργη και χωρίς καμία βοήθεια».

Ωστόσο, το περιβάλλον του εργοδότη ανέφερε πως «την κοπέλα την βοήθησε ο ιδιοκτήτης τότε, ήταν με αναρρωτική τρεις μήνες, της έδωσε και κάποια χρήματα για τις πρώτες ανάγκες, τα οποία θα τα επέστρεφε μόλις επέστρεφε στη δουλειά. Είχε πάρει πάνω από 2.500 ευρώ που θα τα επέστρεφε στη συνέχεια όταν επέστρεφε στην δουλειά, στην οποία δε γύρισε ποτέ».