Εφιάλτες από το… παρελθόν ξυπνούν στο ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις του Απόστολου Παπατόλια στον Σκάι. Ο Απόστολος Παπατόλιας πήρε σαφείς αποστάσεις από το δίλημμα των πρόωρων εκλογών που έθεσε ο πρωθυπουργός, λέγοντας πως «δεν είναι δυνατόν τα διλήμματα στους πολίτες να τα θέτει η κεντρική κυβέρνηση. Τα διλήμματα τα θέτουμε εμείς».

Η διαφοροποίηση του κ. Παπατόλια αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν λάβει κάποιος υπόψη ότι το 2007 ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές του Ευάγγελου Βενιζέλου, γεγονός που δεν είχε περάσει απαρατήρητο και άμα τη επιλογή του να είναι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς αρκετά τοπικά στελέχη είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους.

Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, ένας ακόμη από τους υποστηρικτές του νυν υπουργού Άμυνας και πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών και αντινομάρχης Αθηνών, ο Γρηγόρης Φελώνης, είχε κατηγορήσει στελέχη της Ιπποκράτους για τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο τα… πάθη από την εσωκομματική διαμάχη του 2007.