Συμπληρωματική αναφορά για αξιόποινες πράξεις μελών της «Χρυσής Αυγής» εστάλη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η συμπληρωματική αναφορά περιλαμβάνει την υποβολή δικογραφίας για τα συμβάντα στο Πέραμα Αττικής και χρονολογικό κατάλογο επιθέσεων μελών ή υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», τον οποίο έδωσε στον υπουργό Δημοσίας Τάξης ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Έτσι, ο Νίκος Δένδιας σε συνέχεια της αναφοράς του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τη διερεύνηση αξιοποίνων πράξεων μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», απέστειλε διαβιβαστικό έγγραφο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, με θέμα την υποβολή δικογραφίας για τα συμβάντα της 12ης Σεπτεμβρίου στο Πέραμα (επίθεση ατόμων-μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» κατά ατόμων – μελών της τ.ο. Περάματος του ΚΚΕ).

Ο κ. Δένδιας απέστειλε επίσης στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου χρονολογικό κατάλογο επιθέσεων μελών ή υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», τον οποίο του έδωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, κ. Μανώλης Γλέζος.