Στα ύψη έφτασε η κόντρα μεταξύ του Αργύρη Ντινόπουλου και του Δημήτρη Στρατούλη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ.

Όταν η συζήτηση έφτασε σε δημοσιεύματα που θέλουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν αντιασφυξιογόνες μάσκες και ρόπαλα στο σπίτι τους, ο Δημήτρης Στρατούλης, είπε: «Όταν αρχίζουν τα χημικά, θα λιποθυμήσω. Δεν είμαι υπεράνθρωπος», ανέφερε.

Και τόνισε: «Να πάρετε και τον κύριο Καραγιαννίδη και να τον ρωτήσετε. Έχω και σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και απορώ για το δημοσίευμα. Σατιρίζουμε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας με τις δηλώσεις μας».

Πάντως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανταπάντησε λέγοντας: «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Ο κ. Στρατούλης θα είναι σήμερα στις 4 στη διαδήλωση για την επέμβαση στην ΑΣΟΕΕ. Αυτή είναι η άποψή τους για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Φανταστείτε να είχε γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και να είχε γίνει υπουργός Δημοσίας Τάξεως ο Σκουρλέτης. Αυτή είναι η Ελλάδα που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα της αναρχίας, των μολότοφ και των κουκουλοφόρων», είπε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον κατηγορεί για λαϊκισμό.