«Επικροτώ την κίνηση των τριών, και ελπίζω να βρει πολλούς μιμητές και όχι μόνο μέσα στο ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Δούκας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1.

Όπως είπε «νομίζω ότι είναι μια πολύ πολύ θετική εξέλιξη κατά τη γνώμη μου. Το ότι αρχίζουν μέσα, από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, το σκληρό ΠΑΣΟΚ και αναγνωρίζουν ότι η όλη πολιτεία τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν εντελώς αντίθετη με το συμφέρον της χώρας είναι πολύ θετικό.

Διάβασα πολλές κριτικές, γιατί το κάνουν τώρα πάνε να τσιμπήσουν τη διαδοχή κ.λ.π. δεν πρέπει να τις αποθαρρύνουμε αυτές τις δηλώσεις και αυτές τις κινήσεις.

Εφόσον αυτό είναι για το καλό της χώρας μας και εγώ θεωρώ ότι η κίνησή τους είναι προς το καλύτερο, εγώ θα έλεγα ας ενισχύσουμε και άλλες τέτοιες φωνές. Πρέπει η χώρα να πάει μπροστά δεν μπορεί να μείνει στο 1980 ή στις μετεμφυλιακές καταστάσεις.

Είμαστε πραγματικά ουραγοί σε όλη την Ευρώπη, είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων, κάτι πρέπει να αλλάξει επομένως επικροτώ την κίνηση των τριών, και ελπίζω να βρει πολλούς μιμητές και όχι μόνο μέσα στο ΠΑΣΟΚ.