Με τον πιο έντονο τρόπο καταδικάζει η ΝΔ τα «θλιβερά και ανεύθυνα», όπως τα χαρακτηρίζει, γεγονότα που συνέβησαν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης τονίζει πως οι απεργοί πρέπει να απομονώσουν αυτούς που με τις πράξεις τους σκιάζουν το δίκιο των πολλών, πράξεις που, όπως επισημαίνει, «βοηθούν τον αρχιτέκτονα του χάους κ. Ραγκούση να προκαλεί σύγκρουση κοινωνικών ομάδων κρύβοντας τις δικές του ευθύνες».

Η ΝΔ ζητά την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού τον οποίο και κατηγορεί πως συνεχίζει να παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου αδιαφορώντας για τις συνέπειες στην Οικονομία και τον Τουρισμό.

Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης ζητά από τον κ. Ραγκούση στην αυριανή συνάντησή του με τους εκπροσώπους των οδηγών ταξί να βάλει τέλος στο χάος που ο ίδιος δημιούργησε, να αφήσει κατά μέρος τη βεντέτα με τον προκάτοχό του και να προσέλθει σε ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο, με στόχο την απελευθέρωση του επαγγέλματος, με κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Θέση που του υποδεικνύουν ακόμα και συνάδελφοί του μέσα στην κυβέρνηση, αλλά και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είπε ο κ. Μιχελάκης.