Σχεδόν στο double score φτάνει πλέον η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Star. Η Κουμουνδούρου εμφανίζεται και πάλι πέμπτο κόμμα στην έρευνα, ενώ οι ψηφοφόροι της καταγράφονται να διαφωνούν με τις κινήσεις των οργάνων σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 26,5% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 14,3%. Το ΚΚΕ είναι τρίτο κόμμα με 8,3%, η Ελληνική Λύση είναι στο 8,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 7,6%. Ακολουθούν η Φωνή Λογικής με 4,4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,6%, η Νίκη με 3%, η Νέα Αριστερά με 2% και το ΜέΡΑ25 με 1%.

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και η επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, οι ψηφοφόροι απαντούν ότι ήταν θετικό ή μάλλον θετικό σε ποσοστό 60,4%. Στο ερώτημα αν μπορεί ο πρόεδρος του κόμματος να ανεβάσει το ποσοστό οι απόψεις είναι μοιρασμένες με 48,8% να απαντά θετικά και 47,7% αρνητικά.

Όταν το αντίστοιχο ερώτημα απευθύνεται σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ πάντως αυτοί μοιάζουν περισσότερο σίγουροι για την αύξηση του ποσοστού του κόμματός τους με πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη. «Ναι» και «Μάλλον ναι» απαντά το 77,3% και «Όχι και μάλλον όχι» το 22,7%.

Σε ερώτημα για τη συμφωνία ή διαφωνία με τον αποκλεισμό Κασσελάκη από τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, που απευθύνεται μόνο σε ψηφοφόρους του κόμματος, το 55,4% απάντησε πως διαφωνεί ή μάλλον διαφωνεί και το 42% ότι συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί.

Στην ερώτηση για το αν πρέπει να του επιτραπεί να είναι υποψήφιος η πλειοψηφία του συνόλου των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ του να του επιτραπεί με ποσοστό 59,5% έναντι 37,1% που απαντούν ότι πρέπει να αποκλειστεί. Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 58,6% υπέρ του να του επιτραπεί και 37,9% κατά.