Απάντηση στα όσα θα πει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στη δημόσια τηλεόραση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ακρίβεια και όλα τα υπόλοιπα σημαντικά πολιτικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, αναμένεται να δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης σε δική του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να παραχωρήσει αύριο, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, τηλεοπτική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και στη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα, στις 19:45. Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προφανώς και θα παρακολουθήσει τη σημερινή εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, ώστε να σημειώσει τις κατάλληλες απαντήσεις, που θα δώσει από την πλευρά του, ώστε επικοινωνιακά να υπάρχει και ο αντίλογος άμεσα, και όχι μόνο με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με μια ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου.

Να σημειώσουμε ότι η συνέντευξη του πρωθυπουργού στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά μαγνητοσκοπείται αυτή την ώρα και θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ-1, που ξεκινά στις 18:00 το απόγευμα.

Μέσω διαρροών τις προηγούμενες ημέρες, το Μέγαρο Μαξίμου έδινε μεγάλη σημασία στη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, καθώς αναμένεται να περιγράψει το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Μάλιστα, θα ερωτηθεί και για το εάν θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους γαλάζιους βουλευτές αλλά και το τι θα κάνει με υπουργούς, όπως ο Μάκης Βορίδης, που έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο. «Θα ρωτήσω αυτά που σκέφτεται ο καθένας μας» αναφέρει ο κ. Κουβαράς.