Χωρίς προβλήματα και κάτω από έντονη βροχόπτωση ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο Γκντανσκ. Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να μην έδειξε ενδεκάδα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ωστόσο φαίνεται να έχει προβάδισμα ο Σωτήρης Νίνης έναντι του Φάνη Γκέκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνηθίζει παραμονή των αγώνων να μπερδεύει τους ποδοσφαιριστές στο δίτερμα και να μην ανοίγει τα χαρτιά του αναφορικά με τα πρόσωπα που επιλέγει για το αρχικό σχήμα. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο «κορόιδο» οι διεθνείς έπαιξαν ελεύθερο δίτερμα στο μισό γήπεδο υπό την επίβλεψη του Φερνάντο Σάντος και των συνεργατών του.

Το δίλημμα του Φερνάντο Σάντος είναι αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Σωτήρη Νίνη ή θα προτιμήσει τον Φάνη Γκέκα. Το πρώτο σενάριο δείχνει να έχει προβάδισμα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τη Γερμανία.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, τα δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Αριστερά στην άμυνα ο Γιώργος Τζαβέλλας και δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης. Τα δύο αμυντικά χαφ ο Γρηγόρης Μάκος και ο Γιάννης Μανιάτης και πιο μπροστά ο Κώστας Κατσουράνης. Στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γιώργος Σαμαράς. Αν επιλεγεί ο Νίνης ως δεξί εξτρέμ θα πάει στην κορυφή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Διαφορετικά, θα παίξει σε θέση φουνταριστού ο Φάνης Γκέκας και θα παραμείνει στα δεξιά ο άσος του ΠΑΟΚ.

Η πιθανή 11άδα της Γερμανίας:
Νόιερ, Λαμ, Μποατενγκ, Μπατστούμπερ, Χούμελς, Κεντίρα, Σβάινστάιγκερ, Οζίλ, Ποντόλσκι, Μίλερ, Γκόμεζ.

Πηγή: Sport-fm.gr