Νέα δεδομένα στο χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων φέρνει στην Ελλάδα, η Kosmoride (Μαρούσι) καθώς εμπλουτίζει την γκάμα των μοντέλων που διαθέτει, με το ποδήλατο Go Cycle GX.

Πρόκειται για ένα βρετανικής προέλευσης καινοτόμο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο που προσφέρει ελευθερία μετακίνησης χάρη στις κόμπακτ διαστάσεις του. Το Go Cycle GX χωράει παντού, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, μέσα στα ΜΜΜ, στο ασανσέρ για το σπίτι, χάρη στην καινοτόμα λύση «Pit stop Wheel», που μετατρέπει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα το ποδήλατο σε ένα «επίπεδο αντικείμενο».

Το Go Cycle GX διαθέτει ελαφρύ σκελετό αλουμινίου και μαζί με την αποσπώμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου, 300 Wh και τον κινητήρα των 250W, ζυγίζει μόλις 16,5 κιλά, με την αυτονομία να φτάνει με μία φόρτιση τα 65 χλμ.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής Go cycle Connect o κάτοχος μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth, ρυθμίζοντας τα οδηγικά προγράμματα, με τα δεδομένα ποδηλασίας να συγχρονίζονται στο cloud, ώστε να μπορεί να τα δει οποιαδήποτε στιγμή.

Το συγκεκριμένο ποδήλατο μπορεί αγοραστεί με ευνοϊκούς όρους, όπως άτοκες δόσεις, Bonus απόσυρσης του παλιού σας ποδηλάτου, παράλληλα με τα οφέλη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».