Τελειωμό δεν είχαν τα πειράγματα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με παίκτη που συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος», ο οποίος είναι ιδιόκτητης γραφείου τελετών. Το επεισόδιο σκόρπισε άφθονο γέλιο, με τον παρουσιαστή να προτείνει στον παίκτη διάφορα ονόματα για την επιχείρησή του, ενώ ο παίκτης είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι πήγε στην εκπομπή με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πει ακόμα, αλλά αυτό το μαύρο σακάκι με το άσπρο πουκάμισο με έχει αγχώσει» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον παίκτη να απαντά χαμογελαστός: «Είναι της δουλειάς». Βέβαια, ο τελευταίος δεν σταμάτησε εκεί καθώς πρότεινε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να τον πάει μία βόλτα με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

«Έχω έρθει με το υπηρεσιακό, να είμαι έτοιμος. Τριθέσιο. Ξέρεις κάτι; Να σε πάω βόλτα. Άλλοι πληρώνουν να μπούνε εκεί μέσα. Θα σε πάω δωρεάν. Συνοδηγός!».

Όταν ο Δημήτρης αποφάσισε να σταματήσει, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τού ευχήθηκε «καλό ταξίδι» και ανέφερε με γέλιο ότι θα τον θυμούνται για πάντα.