Ο Alpha από τις 23/9 αφιερώνει κάθε βράδυ σε μία νέα σειρά σε μια ειδική εβδομάδα αφιερωμένη σε όλες τις πρεμιέρες του, με διπλά χορταστικά επεισόδια. Η Εβδομάδα Πρεμιέρας στον Alpha τα έχει όλα: δυνατές σειρές, συναρπαστικές εικόνες, καθηλωτικές εξελίξεις, μεγάλες ανατροπές, καταιγιστικές αποκαλύψεις, συγκλονιστικές ερμηνείες. Συντονιστείτε Δευτέρα έως Κυριακή (23- 29/09) στις 21:00 στον Alpha, για να ζήσετε τις πρεμιέρες της ζωής σας!

Την εβδομάδα ανοίγει με διπλό επεισόδιο η σύγχρονη δραματική σειρά Ο ΤΙΜΩΡΟΣ, μια μοναδική ιστορία έρωτα κι εκδίκησης (Δευτέρα). Ακολουθεί η σειρά των σειρών, η ξεκαρδιστική ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΤΖΕΛΑΣ ΔΕΛΑΦΡΑΓΚΑ (Τρίτη), για να δώσει τη σκυτάλη στην πιο ωραία ιστορία αγάπης, τον ΑΓΙΟ ΕΡΩΤΑ (Τετάρτη), και τα δύο με διπλά επεισόδια. Την επομένη θα παραμείνουμε στην ατμόσφαιρα του ΑΓΙΟΥ ΕΡΩΤΑ (Πέμπτη), ενώ η δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής Ο ΓΙΑΤΡΟΣ που καθήλωσε, τη σεζόν που μας πέρασε, εκατομμύρια τηλεθεατές επιστρέφει με διπλό συναρπαστικό επεισόδιο (Παρασκευή). Τέλος, η αισθηματική σειρά μυστηρίου ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΓΑΠΗ θα μας ανοίξει μια «κόκκινη» πόρτα για έναν διαφορετικό κόσμο (Κυριακή).

Ο Τιμωρός – Δευτέρα στις 21:00, διπλό επεισόδιο

Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επέστρεψε για να εκδικηθεί!

Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα. Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να «ξαναγεννηθεί» μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή. Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον «Τιμωρό» και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές…

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα – Τρίτη στις 21:00, διπλό επεισόδιο

Ολόκληρη η ελληνική τηλεόραση σε μια κωμωδία !

Βροντάκηδες, Φορτουνάκηδες, βεντέτες, δράση, κλάμα, έρωτες, δράμα, πάθος, γέλιο, πολύ γέλιο! Αυτή η σειρά τα έχει όλα! Τι συμβαίνει, επιτέλους, στην Άνω και Κάτω Παπαριά; 23 χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», η Τζέλα Δελαφράγκα – για την ακρίβεια η «κατάρα» της – επιστρέφει, για να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Όλη η ελληνική τηλεόραση σε μια σειρά από το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Μια υπερπαραγωγή, με περισσότερους από 40 πρωταγωνιστές και guest εμφανίσεις έκπληξη, ατάκες που θα αφήσουν εποχή, αλμοδοβαρική αισθητική με ανεπανάληπτα κοστούμια, χτενίσματα και μακιγιάζ.

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Η σειρά των σειρών!

Άγιος έρωτας – Τετάρτη στις 21:00, διπλό επεισόδιο & Πέμπτη στις 21:00

Πόσο δυνατός είναι ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα του πάθη;

Μια δυνατή ιστορία αγάπης, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ζωντανεύει στον «Άγιο έρωτα». Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία. Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του; Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής έρχεται στον Alpha, για να γίνει η νέα μας συνήθεια.

Άγιος έρωτας: Η πιο δυνατή ιστορία αγάπης

Ο Γιατρός – Παρασκευή στις 21:00, διπλό επεισόδιο

Μόνο η αγάπη μπορεί να επουλώσεις τις πληγές

«Ο Γιατρός» με όχημα την ιστορία του Ανδρέα Βρεττού, του Doc, που επιστρέφει στη ζωή μετά το τραύμα της απώλειας της μνήμης, καθήλωσε, τη σεζόν που μας πέρασε, εκατομμύρια τηλεθεατές. Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha θα μας συναρπάσουν, έχοντας ως κεντρικό άξονα αφήγησης τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Doc και τους συνεργάτες του, αφήνοντας πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Οι ήρωες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή, αφού η συνθήκη του Covid -19 έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Αντρέα, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρης της κλινικής, αφού απειλείται η ίδια της η ύπαρξη.

Ο Γιατρός: Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα

Διάφανη αγάπη – Κυριακή στις 21:00

Ανάμεσα σε δύο κόσμους, με οδηγό την καρδιά!

Πώς είναι να πεθαίνεις, αλλά να μένεις παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους;

Πώς είναι να πρέπει να εξιχνιάσεις τη δολοφονία σου ενώ είσαι νεκρός; Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί. Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο που πήρε μαζί του είναι η αγάπη…

Διάφανη αγάπη – Παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους