Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη αγάπη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Μια ανεξιχνίαστη δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένας άντρας μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Ένα όραμα, δύο κόσμοι και μια πόρτα που κλείνει.

Ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Διάφανη αγάπη», μάς μιλά για τον ρόλο του και την απόφασή του να συμμετέχει στη σειρά.

«Ο Χάρης είναι αστυνόμος στην Δίωξη Ναρκωτικών Πειραιά. Είναι φαινομενικά αντιπαθής λόγω συμπεριφοράς και επειδή λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια, χωρίς να φοβάται. Η ζωή του εκτός δουλειάς ωστόσο δικαιολογεί την συμπεριφορά του σε μεγάλο βαθμό καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης για το ρόλο του.

Στην ερώτηση για το αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Χάρη, απαντά: «Κοινά χαρακτηριστικά με τον συγκεκριμένο ήρωα ομολογώ ότι δεν έχω πολλά, πράγμα που με κάνει χαρούμενο γιατί πρέπει να μετακινηθώ για να τον υποδυθώ»

Όσο για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το ναι στη σειρά, δηλώνει: «Το ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό «σύμπαν» από αυτό που ήμουν την προηγούμενη σεζόν όσον αφορά στην υπόθεση, την εποχή, τον ρόλο και το φορμάτ.
Η «Διάφανη αγάπη» έχει φοβερό cast, έναν υπέροχο σκηνοθέτη, εκπληκτικό διευθυντή φωτογραφίας, καλά οργανωμένη παραγωγή και ένα πάρα πολύ καλογραμμένο σενάριο. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτή την παρέα φέτος!»

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».