Ο «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha για να γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια, με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές και μια συναρπαστική ιστορία που θα αγαπήσουμε.

Η Μαρία Κατσανδρή υποδύεται τη Βιργινία, την οικονόμο στο σπίτι του Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου), του ισχυρότερου άνδρα της περιοχής. Η Βιργινία ζει και εργάζεται τόσα χρόνια σε αυτό το σπίτι που σχεδόν έχει ενσωματωθεί στην οικογένεια, αφού δεν απέκτησε δική της. Είναι έξυπνη και δοτική γυναίκα και αγαπά πολύ τα παιδιά της οικογένειας έχοντας μεγαλύτερη αδυναμία στη Χλόη (Δανάη Παππά).

Ας δούμε τι λέει η Μαρία Κατσανδρή για το ρόλο της: «Με ιντριγκάρει η σιωπηλή παρουσία της Βιργινίας. Διαισθάνομαι πως αυτή η γυναίκα, έχει μια αδιανόητη δύναμη αλλά πάνω απ’ όλα έχει αγάπη. Και διαισθάνομαι πως αυτή η γυναίκα θα έκανε τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάει. Κάτι σαν φύλακας, σαν πολεμίστρια.»

Με ποιο τρόπο θα προσεγγίσει την Βιργινία; «Πάνω απ’ όλα θα την αγαπήσω. Ήδη συμβαίνει. Θα προσπαθήσω να βγάλω στο φως τη σκέψη και τα αισθήματα που την διακατέχουν. Να βρω τον στόχο της και τα ‘γιατί’ της. Θα προσπαθήσω να της δώσω όλη μου την καρδιά. Θα της την δώσω!»

Όπως λέει η ίδια, το σημαντικότερο στοιχείο σε κάθε δουλειά είναι οι άνθρωποι. «Πιστεύω πως ένα έργο, είτε θεατρικό είτε τηλεοπτικό, εξαρτάται από τους ανθρώπους που θα του δώσουν σάρκα και οστά, καρδιά. Ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος, οι υπεύθυνοι της παραγωγής… Όλοι οι παραπάνω λόγοι με έκαναν να πω ‘ναι’ σε αυτή τη δουλειά, και εξ’ αιτίας όλων αυτών των ανθρώπων, πιστεύω πως αυτή η σειρά θ’ αφήσει βαθιά ίχνη!»

«Άγιος έρωτας». Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής έρχεται στον Alpha.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας σε μια μικρή πόλη θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων. Κανείς δε γνωρίζει τι τον έχει οδηγήσει εκεί. Και κανείς δε μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Συντελεστές

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή Primavisione