Οι πρωταγωνιστές του «Μaestro» μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» και τόνισαν ότι δεν θέλουν να τελειώσουν τα γυρίσματα της σειράς.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς πήγε στους Παξούς και συνάντησε όλους τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην πετυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε: «Η διάθεση έχει να κάνει με το νησί, τη συνεργασία και το ότι κάνουμε μόνο αυτό αφοσιωμένοι μακριά από όλους και όλα. Ο ρόλος μου θα περάσει από διαφορά κύματα. Το θέμα είναι ποιος είναι ο στόχος που βάζει η μυθοπλασία. Αν ο Φάνης πρέπει να είναι ένας άκαμπτος άνθρωπος θα ήθελα να παραμείνει άκαμπτος για να πετύχει η μυθοπλασία το στόχο της. Η σειρά έγινε επιτυχημένη για το σενάριο, για τους ηθοποιούς, αλλά πάνω από όλα είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης».

Η Κλέλια Ανδριολάτου σχολίασε σχετικά με τη συνέχεια της σειράς: «Όσο πάμε σκοτεινιάζει το πράγμα, γιατί το τέλος έχει όλες τις αποχρώσεις».

Η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου ανέφερε: «Περνάμε μοναδικά, η εμπειρία δεν μπορεί να περιγράφει με λογία, είναι τύχη και ευλογία και τώρα νιώθουμε ότι δεν θα ξανάρθουμε. Ενώ όσον αφορά το ρόλο της είπε  «δύσκολα η Σοφία θα βρει τις ισορροπίες μέσα της, είναι μια πονεμένη κοπέλα και ο πόνος μας βρίσκει».

Ο Γιώργος Μπένος σημείωσε: «Κάθε φορά που ερχόμαστε στο νησί είμαστε γιορτή. Μετά από αυτό που έγινε οι ήρωες αλλάζουν όλοι και θα πρέπει να περάσουν από μια δύσκολη φάση».

«Ελπίζουμε αυτός ο κύκλος να αρέσει, είναι πολύ εξελιγμένη έκδοση του πρώτου κύκλου. Σίγουρα θα φανεί το αντίκτυπο που είχε ο φόνος σε όλο το κοινωνικό περιβάλλον. Ελπίζουμε να καταλήξουμε αγαπημένοι, άλλα για την ώρα έχουμε πολλά εμπόδια αναμεσά μας», είπε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Καταλήγοντας η Κλέλια Ανδριολάτου δήλωσε: «Αυτό που ζούμε εδώ είναι κάτι το μαγικό δεν έχω λόγια να το περιγράψω, είμαστε όλοι πάρα πολύ τυχεροί. Είμαστε μέσα στους ρόλους, μέσα στην παρέα και ξαφνικά όλα τ’ άλλα σταματάνε, σταματάει ο χρόνος εδώ για εμάς. Δεν θέλουμε να τελειώσει η σειρά, παρακαλάμε να μην τελειώσει. Η εμπειρία μου στο «Maestro» πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί πάρα πολύ δύσκολα, είναι ό,τι καλύτερο έχω ζήσει».

Θυμίζουμε ότι ο ερχομός του μωρού αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή του Ορέστη στο τρίτο επεισόδιο του «Maestro», την Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 22:40 στο MEGA. Οι ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προσπαθούν να διαχειριστούν τις συνέπειες και τα τραύματα που έφερε στη ζωή του καθενός η δολοφονία του Χαράλαμπου.