Κρίσιμη εβδομάδα αυτή για τους Μαχητές στο Survivor All Star καθώς έπειτα από τρεις χαμένες ασυλίες πέντε παίκτες βγήκαν στον τάκο περιμένοντας στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/3) το κοινό να κρίνει ποιοι θα συνεχίσουν και ποιος όχι.

Οι συνεχείς καβγάδες στις διάσπαρτες κλίκες έχουν λαβώσει την ενότητα της ομάδας και αυτό είναι φανερό.

Στον αγωνιστικό χώρο οι επιδόσεις έχουν πέσει και η ψυχολογία των παικτών δεν είναι καθόλου ανεβασμένη με όσα συμβαίνουν.

Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος,Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Μελίνα Μεταξά ήταν οι υποψήφιοι που βγήκαν από την κάλπη με την τελευταία ψηφοφορία να διχάζει ακόμη περισσότερο το team.

Πάντως στα έπαθλα οι Μπλε τα πήγαν καλύτερα καθώς μετά την επικοινωνία, κέρδισαν και εκείνο του φαγητού το βράδυ της Πέμπτης (16/3) επικρατώντας με σκορ 10 έναντι 4 των Διασήμων.

Η επικοινωνία και τα μηνύματα από τις οικογένειές τους έβγαλαν μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο την πιο ευαίσθητη πλευρά της Μελίνας Μεταξά και του Νικόλα Αγόρου. Οι παίκτες έσπασαν μιλώντας στην κάμερα: «Οι γονείς μας είναι ότι έχουμε» – «Ο πατέρας μου με βλέπει από ψηλά και μου δίνει δύναμη – Έχουμε αγγέλους να μας προσέχουν από ψηλά».

Στην αντίπερα όχθη η πολλή καρύδα που είναι το καθημερινό βασικό φαγητό των Κόκκινων δεν κάνει καλό στον Σπύρο Μαρτίκα. Στο τελευταίο Συμβούλιο όπως ομολόγησε η Αφροδίτη Σκαφίδα εκτυλίχθηκαν στιγμές απείρου κάλλους με τον φαρμακοποιό που «φλόμωσε» τους πάντες και τους συμπαίκτες του να τρέχουν να απομακρυνθούν. «Αερίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί» αποκάλυψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Στην αντεπίθεση η Ελευθερία Ελευθερίου – «Από MVP ριάλιτι παίκτρια κατέληξα MVP αγωνιστικά»

Όχι μία αλλά… δύο ολόκληρες νίκες στα τελευταία αγωνίσματα του Survivor All Star έχει φέρει η Ελευθερία Ελευθερίου και το πήρε πάνω της! Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης αφήνοντας αιχμές.

Ειδικότερα, μόλις στις δύο νίκες, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου ότι, αν παραμείνω στο παιχνίδι, θα αφοσιωθώ κυρίως στον σκοπό για τον οποίο είμαι εδώ πέρα. Δεν κάνω παρέα, ούτε με τους μεν, ούτε με τους δεν. Δεν αράζω σε κανενός την παρέα γιατί οι μεν σχολιάζουν τους δεν και οι δεν σχολιάζουν τους μεν. Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε μια τέτοια διαδικασία, προφανώς και δεν μπορώ να κάτσω με τον Μπάρτζη και με τον Σπύρο για ευνόητους λόγους, αλλά ούτε και με την παρέα που είναι ο Μάριος για επίσης ευνόητους λόγους» είπε και συνέχισε:

«Από MVP ριάλιτι παίκτρια κατέληξα σε MVP αγωνιστικά! Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με το σχόλιο το οποίο άκουσα, πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εδώ πέρα εκτός από ριάλιτι. Ήταν κακό, πάρα πολύ κακό και ο λόγος που βρίσκομαι στο Survivor All Star είναι για να αγωνιστώ» και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι χαίρονται ιδιαίτερα που φέρνω πόντους, παρόλο που έχω πάει τα παιχνίδια στο 9-9 και στα flag race, γιατί δεν θα έχουν ποιον να ψηφίσουν μετά».

Με το… τουπέ και το ανάστημα που… σήκωσε η Κύπρια παίκτρια τα πήρε η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία δήλωσε εκνευρισμένη και με… ειρωνεία. «Έφερε δυο νίκες κι από 1,50 έγινε 1,60».

Αποχώρησε η Τζο Μαριδάκη

Στο συμβούλιο για την ανακοίνωση της αποχώρησης ο Γιώργος Λιανός αφού έδωσε τον λόγο στους παίκτες να μοιραστούν τα συναισθήματά τους πήρε στα χέρια τα αποτελέσματα και ανακοίνωσε το όνομα που επιστρέφει με το πρώτο αεροπλάνο πίσω στην Ελλάδα.

Από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η… Τζο Μαριδάκη.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τόσο τον κόσμο όσο και τα παιδιά εδώ μέσα. Είναι τιμή μου που συμμετείχα στο All Star και είμαι περήφανη που μόλις στα 20 μου χρόνια έχω ζήσει αυτή την εμπειρία δύο φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποχαιρετώντας τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας.