Στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, η Χριστιάννα αποφάσισε να βάλει ζαρτιέρες και η ενδυματολογική της επιλογή συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια, με την ίδια να δηλώνει φανερά απογοητευμένη.

«Σήμερα δεν σκέφτηκα κόνσεπτ, απλά… Δούλευα σε ένα κλαμπ της Αθήνας ως χορεύτρια κι έφυγα, γιατί είχα καλύτερη πρόταση. Έμαθα ότι βρήκαν μια άλλη κοπέλα στη θέση μου, που την ήξερα και δεν τη συμπαθούσα και πολύ. Πήρα λοιπόν, τις φίλες μου ένα Σάββατο βραδάκι να πάμε σε αυτό το μαγαζί και να σκάσει η άλλη κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά για τα ρούχα που επέλεγε να φορέσει.

Η Νικολέτα όμως είχε αντίθεση άποψη και είπε ότι «δεν μου αρέσουν οι ζαρτιέρες. Το θεωρώ πολύ πρόστυχο και μου χαλάει όλη την εικόνα. Δεν μπορώ να δω ένα νέο και φρέσκο κορίτσι να ντύνεται με αυτόν τον τρόπο».

Επίσης, η Ναυσικά πρόσθεσε πως «παραπέμπεις σε λάθος μαγαζί, όχι σε κλαμπ. Σε κλαμπ βέβαια, αλλά άλλου είδους κλαμπ. Είναι σαν να έχεις ξεχάσει να ντυθείς από κάτω. Ξεκάθαρα».

«Δεν το πιστεύω ότι έχουμε τέτοιες απόψεις εδώ μέσα. Αλήθεια το λέω. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από κάποιες κοπέλες. Μην έχετε στερεότυπα στο κεφάλι σας», είπε η Χριστιάννα για τα σχόλια που έλαβε.