Οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης του Survivor ώστε να αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Τα λαχταριστά κρεατικά, ενόψει Τσικνοπέμπτης, θα απολαύσουν οι Μαχητές οι οποίοι αναδείχθηκαν πιο εύστοχοι στον τελικό στόχο του στίβου μάχης.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες των δυο ομάδων στάθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό και η Βρισηίδα Ανδριώτου ζήτησε το λόγο ώστε να πει δυο λόγια. Η παίκτρια των Διασήμων ζήτησε από τους Μαχητές να της ζητήσουν συγγνώμη και ο λόγος είναι πως τους άκουσε να την χλευάζουν για τον τόνο της φωνής της ενώ εκείνη φώναζε για να εμψυχώσει τον Τάκη Καραγκούνια που αγωνιζόταν.

«Θα ήθελα να μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά γιατί εμψύχωνα τον Τάκη και κορόιδευαν τη φωνή μου» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου και τόνισε πως δεν θέλει να κατονομάσει καθώς το άκουσε από διάφορα άτομα και όχι από έναν συγκεκριμένο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, παραδέχθηκε ότι το έχει κάνει και ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλους με την Βρισηίδα Ανδριώτου να αποδέχεται την συγγνώμη της παίκτριας των Μαχητών του Survivor.