Ο Θάνος Μπίρκος είναι μια από τις τελευταίες προσθήκες στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός». Ο ηθοποιός υποδύεται τον Τόλη, τον συγκρατούμενο του Αστέρη στη φυλακή. Ο τηλεοπτικός «Τόλης», το πρωί της Τετάρτης (23/02) παραχώρησε συνέντευξη σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά.

«Έχουμε να δούμε πάρα πολλά ακόμα. Η φυλακή είναι ένας πάρα πολύ σκληρός χώρος. Θα γίνει ένας χαμός. Ο ρόλος δεν είναι στερεοτυπικός» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός Θάνος Μπίρκος.

Θα αλλάξει ο χαρακτήρας του Τόλη στην πορεία της σειράς ή θα παραμείνει φοβισμένος κι αδύναμος; «Μέσα του το επιτρέπει και λίγο να του φέρονται έτσι για να μην τον ενοχλούν αλλιώς. Για να μην του επιτίθονται και γίνονται χειρότερα» είπε ο Θάνος Μπίρκος αλλά το ύφος του δήλωνε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται σύντομα θα αλλάξει.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με τον Αστέρη

Θα αλλάξει η σχέση του με τον Αστέρη; «Δεν αλλάζει η σχέση μας. Ο Αστέρης δεν μπήκε μπροστά στο μαχαίρι για να είναι κοντά στον δυνατό.  Έχουν να γίνουν πολλά, είμαστε ακόμα στην αρχή» είπε ο ηθοποιός του «Σασμού».