Για την εμπειρία του στο Survivor μίλησε ο Παύλος Γαλακτερός που βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark».

Αποκάλυψε ότι δεν του έγινε πρόταση για να πάει στον Άγιο Δομίνικο και πως είχε ξεκινήσει το παιχνίδι όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή. «Δεν ήξερα ότι δεν μπορείς να κάνεις αίτηση. Δήλωσα συμμετοχή, με πήραν την επόμενη ημέρα και μετά από μια βδομάδα έφυγα».

Είπε πως δεν θα ήθελε να συναντήσει τον Τζέιμς Καφετζή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκλεψε φαγητό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. «Το είχα βρει στα σκουπίδια, το πήρα και το έφαγα. Το είχα δει πεσμένο κάτω, δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα σάπιο σάντουιτς με πολλά μυρμήγκια. Το μοιράστηκα με τον Ηλία και τον Κόρο», τόνισε.

«Με τον Αλέξη Παππά είχαμε κοντραριστεί και δεν είχαμε δώσει ευκαιρία ο ένας στον άλλον να γνωριστούμε. Δεν έχουμε βρεθεί, μιλήσαμε μια φορά στο τηλέφωνο και όλα καλά» τόνισε ενώ σε ερώτηση για το αν θα έκανε σχέση με κάποια παίκτρια του Survivor απάντησε πως: «έχω έρθει πολύ κοντά με τη Νικολέτα αλλά τη βλέπω σαν αδερφή μου. Θα παρεξηγηθεί ο Σάκης αλλά θα πω τη Μαριαλένα».