Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής «Βινύλιο» και ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να του κάνει μία έκπληξη. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός έχει εκφραστείς το παρελθόν με κολακευτικά λόγια για νέους λαικοίς καλλιτέχνες, ανάμεσα τους και η Πάολα για την οποία είχε πει ότι είναι ένα «θηρίο της σκηνής».

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης, χωρίς να γνωρίζει ο καλεσμένος του, έφερε στο πλατό της εκπομπής την Πάολα προκειμένου να του κάνει έκπληξη.

«Εκτιμώ πόσο ακομπλεξάριστα επιβραβεύεις σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, ενώ άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως έντεχνοι δεν το κάνουν σε καμία περίπτωση. Το χαίρομαι πάρα πολύ και το βρίσκω πολύ όμορφο» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Έχω ακούσει να μιλάς πολύ όμορφα για τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ. Για τον Νίκο Βέρτη… Επίσης για την Πάολα που την είχες αποκαλέσει θηρίο της σκηνής».

Εκείνη τη στιγμή, άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Πάολα στις μύτες των ποδιών της και στάθηκε ακριβώς πίσω από τον Διονύση Σαββόπουλο. Μόλις την είδε, σηκώθηκε όρθιος λέγοντας: «Τι ευχάριστη έκπληξη. Είσαι μία κούκλα. Και σε εκτιμώ».

Η Πάολα τόνισε ότι είναι μεγάλη της τιμή για τον τρόπο που έχει εκφραστεί για εκείνη. Μάλιστα, ο Σαββόπουλος αποκάλυψε ότι έχει επισκεφτεί μαγαζί όπου εμφανίζεται η λαϊκή τραγουδίστρια, δίνοντας της την υπόσχεση ότι θα πάει ξανά.