Δεν είχε το αποτέλεσμα που ήλπιζε η Ηρώ Συνοδινού, που διεκδίκησε την πολυπόθητη ποδιά του MasterChef 3. Παρουσίασε στους κριτές ένα «ριζότο fusion με καραβίδα, γαρίδα και τσορίθο», το οποίο όμως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες ούτε τις δικές της ούτε τις δικές τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της εξήγησε πως ήταν δύσκολο να φάει κανείς το πιάτο γιατί είχε ολόκληρη καραβίδα και γαρίδες από πάνω. «Αν είμαι με κορίτσι δεν μπορώ να γλείφω δάχτυλα» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς διερωτήθηκε αν ο Κουτσόπουλος κατάφερε να φάει και συνέχισε: «Βάζω τα χέρια μου μέσα σε ριζότο, είναι σαν να βάζω τα χέρια μου μέσα στην ψαρόσουπα».

«Εμένα τα ριζότι είναι τα αγαπημένα μου πιάτα, για να είμαι ειλικρινής όλο αυτό που βλέπω δεν με προδιαθέτει να το δοκιμάσω. Κι από την άλλη, κοστολογικά είναι ένα πιάτο πανάκριβο. Και δεν μπορείς να το φας κιόλας» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, και ρώτησε την Ηρώ αν πιστεύει πως έχει βράσει καλά το ρύζι. «Εγώ δεν θα το ακουμπήσω καν» πρόσθεσε «αλλά θα σου πω πως θέλει τουλάχιστον τέσσερα λεπτά για να γίνει, είναι ωμό. Δεν το έχω ακουμπήσει, στο λέω απλά και μπορώ να στο αποδείξω».

Μετά το «πείραμα» με τον κόκκο του ρυζιού, η διαγωνιζόμενη έφυγε χωρίς την ποδιά του MasterChef.