Το ΧΡΗΜΑplus κυκλοφορεί σήμερα και αποκαλύπτει.

ΣΤΟ «ΕΔΩΛΙΟ» Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε «εμφύλιος» στο ΔΝΤ για τη συνταγή που ακολουθεί η διοίκησή του στη χώρα μας. Οικονομολόγοι του Ταμείου προειδοποιούν: «Βυθίζουμε τους Έλληνες στη δυστυχία, επιμένοντας σε ένα καταστροφικό πρόγραμμα»!

ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ «ΠΡΕΣΑ» Η ΕΛΛΑΔΑ

Το δίμηνο Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου αναμένεται να σφραγίσει το μέλλον της Ελλάδας ως μέλος της Ευρωζώνης. Η απόφαση θα έλθει μετά τις αμερικανικές εκλογές, στις αρχές Νοεμβρίου, και πριν οι Γερμανοί πολίτες κληθούν να ψηφίσουν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2013.

ΣΤΑ 18 ΔΙΣ. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012-2014

Στα 18 δισ. φτάνουν τα νέα μέτρα στα οποία πρέπει να συμφωνήσουν η τρόικα και η ελληνική Κυβέρνηση για το διάστημα 2012-2014, αφού η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης προσθέτει και για φέτος νέα μέτρα.

Αποκλίσεις ύψους τουλάχιστον 4 δισ. έχουν εντοπίσει τα τεχνικά κλιμάκια που κάνουν την προεργασία για την διαπραγμάτευση της ηγεσίας των ελεγκτών.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΝ Ε.Ε

Φορτωμένες με χρέη και με γερασμένο πληθυσμό οι ευρωπαϊκές οικονομίες προσπαθούν με… botox πακέτα στήριξης να κρύψουν τα προβλήματά τους. Την «τέλεια παγκόσμια καταιγίδα» προβλέπει για την παγκόσμια οικονομία το 2013 ο… καταστροφολόγος Νουριέλ Ρουμπινί!

ΠΑΣΟΚ: ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΕ 4 Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ακονίζει το μαχαίρι του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς εξαντλείται η υπομονή του απέναντι στην ομάδα των τεσσάρων (Γιάννης Ραγκούσης, Ηλίας Μόσιαλος, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος), η οποία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τον αντιπολιτεύεται…

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ (ΑΝ)ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ

Με λιγότερες από 10 ημέρες να απομένουν για την έναρξη των Ολυμπιακών του Λονδίνου, το θέμα της οργάνωσης και ειδικότερα της ασφάλειας φαίνεται να απασχολεί έντονα. Τί λέει αποκλειστικά στο «ΧΡΗΜΑ plus» ένας ειδικός σε θέματα ασφάλειας, με εμπειρία σε προηγούμενες ολυμπιακές διοργανώσεις.