Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, οι δύο ανανεωμένες ομάδες της Φωτιάς και των Ωκεανών έδωσαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας μεταξύ τους και όπως είπε ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου από εδώ και πέρα οι αγώνες της Τρίτης θα είναι και ατομικοί αλλά και ομαδικοί.

Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό για τους τηλεθεατές αλλά δύσκολο και επίπονο για τους παίκτες οι οποίοι έπρεπε να τσουλήσουν πάνω σε μία επιφάνεια που γλιστρούσε και να παίξουν μίνι γκολφ με το πόδι. Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα οι νομάδες της Φωτιάς επικράτησαν στην παράταση αφού οι ομάδες πήραν από μία νίκη στην αρχή. Μετά τη νίκη τους όπως ήταν λογικό ξέσπασαν σε φοβερούς πανηγυρισμούς.

fbhpfomn1 fbhpfomn2 fbhpfomn3

Σύμφωνα με τους καινούριους κανόνες λοιπόν οι Νομάδες των Ωκεανών έπρεπε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση όπου θα είναι κατευθείαν και μονομάχος. Την Τετάρτη οι παίκτες των Ωκεανών θα αγωνιστούν ατομικά για την προσωπική τους ασυλία. Οι δύο τελευταίοι θα μπουν στη κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος πήρε δύο ψήφους, η Ευαγγελία Πλατανιώτη άλλους δύο και από μία πήραν οι Βασιλική Μιλλούση και η Όλγα Πηλιάκη. Την τελευταία ψήφο, και συγκεκριμένα του Μιχάλη Ζαμπίδη, θα την δούμε στο αυριανό επεισόδιο, όπου και θα μάθουμε ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος.

NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS