Για τη ζωή του μετά τα δελτία και τη δημοσιότητα μίλησε ο πρώην παρουσιαστής ειδήσεων του ΑΝΤ1 Δημήτρης Στάμου στο Happy Day.

«Ακόμα και την τελευταία μέρα που βγήκα στο δελτίο ή έκανα παρουσία τηλεοπτική, είχα μία συστολή. Κατεβαίναμε από το στούντιο ως ρεπόρτερ ή παρουσιαστές, μετά στην αίθουσα συσκέψεων και ακούγαμε τα εξ αμάξης αν είχες κάνει το παραμικρό “και” λάθος.

Δεν ήταν αυτοσκοπός η δημόσια εικόνα ή το σταριλίκι. Μου έδινε επιτυχίες στον ερωτικό τομέα, αλλά δεν το είδα ποτέ έτσι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Στάμου.

«Έχω δέκα χρόνια που έχω φύγει από την τηλεόραση. Μετά την τηλεόραση, ακολούθησα μια άλλη πορεία. Έγινα διευθυντής του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1. Τα τελευταίο δύο τρία χρόνια έχω αποσυρθεί», σημείωσε ακόμη και συνέχισε: «Ακόμη και σήμερα με αναγνωρίζουν και μου μιλάνε. Και με γοητεύει και με ικανοποιεί που μου μιλάνε με έναν σχετικά σεβασμό σ’ αυτό που έκανα στην πορεία μου».

«Στην πολιτική δεν αποκλείω τίποτα. Άλλωστε δοκιμάστηκα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σ’ αυτή την παρούσα φάση τελείωσε, δεν ξέρω αργότερα τίποτα», δηλώνει ακόμη, για να σημειώσει πως ο ίδιος απογοητεύτηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση σε μεγάλο βαθμό και σε πολλά πράγματα.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος: