Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor μετά και τον χθεσινό live προημιτελικό, στον οποίο ο Κωνσταντίνος Βασάλος κέρδισε τη θετική ψήφο του κοινού, περνώντας στην τελική τριάδα.

Ο μισθοφόρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, όπου μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση του με τον Γιάννη Σπαλιάρα, με τον οποίο είχε αρκετές διενέξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη χειρονομία που έκανε απέναντι στο Σπαλιάρα. «Ήμουν δίκαιος με όλα τα παιδιά και σε όλα τα πράγματα. Αν αδίκησα κάποιον μπορεί να ήταν κάποιος τσακωμός ή κάποια ένταση που προήλθε από την έλλειψη φαγητού, τη συγκατοίκηση με άλλους. Η μούτζα ήταν πιο πολύ χιουμοριστικό. Φυσικά κάποια πράγματα παρεξηγούνται, αν δεν τα εξηγήσεις. Μπορεί να μου κόστισε αυτό, αλλά δεν με πειράζει καθόλου».

Ενώ συνέχισε σχολιάζοντας πως το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός δεν παρεξηγήθηκε. «Ο Γιάννης δεν παρεξηγήθηκε τόσο πολύ. Το συζητήσαμε, μου είπε και αυτός συγγνώμη. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Καταλαβαίνει και αυτός και εγώ πως η έλλειψη φαγητού και τα νεύρα, μπορεί να ξεφύγουμε ώρες-ώρες. Το συζητήσαμε, τελείωσαν όλα εκεί και ανυπομονώ να τον δω. Στεναχωρήθηκα γιατί με τον Γιάννη είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις…».

Ωστόσο άφησε και μία μικρή υπόνοια για τον τρόπο που έφτασε ο Γιάννης Σπαλιάρας τόσο μακριά στο παιχνίδι. «Καλό παιδί με χιούμορ ο Σπαλιάρας έβγαζε και διάφορα παρατσούκλια όπως σούπερμαν και είχε πλάκα… Έβγαινε σε πάνελ, ήξερε να χειριστεί όλο αυτό το πράμα με τις κάμερες και του πήγε καλά. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Γιάννη».