Μετά την δύσκολη για τη συνέχεια και τη συνεκτικότητα της ομάδας των Διασήμων, ήττα στο αγώνισμα της ασυλίας, ήρθε και η πιο δύσκολη μέχρι στιγμής βραδιά για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Κάποιος θα έφευγε από την τριάδα φέρνοντας τους Ντάνο, Χρανιώτη και Ευρυδίκη στη δύσκολη θέση να πρέπει να σκεφτούν τους εαυτούς τους ως δυάδα.

Ο «ξαφνικός θάνατος» λοιπόν «έδειξε» την έξοδο από τον Άγιο Δομίνικο στον Χρανιώτη. Ο γνωστός ηθοποιός στις δηλώσεις του πριν το συμβούλιο είχε φανεί έτοιμος για το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από το παιχνίδι και ήταν ιδιαίτερα χαλαρός με τη ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μετά την ανακοίνωση Χρανιώτης μίλησε και για τον Αγγελόπουλο που έμεινε τελικά στο παιχνίδι αλλά και τις εμπειρίες του. «Είμαι πολύ ήρεμος για το αποτέλεσμα. Είχα προετοιμαστεί για αυτό. Χαίρομαι που το ένστικτο μου βγήκε αληθινό. Θεωρώ πως είναι πολύ δίκαιος ο κόσμος και χαίρομαι που έχω ακόμα επιστοσύνη στον άνθρωπο. Και εγώ αν ήμουν το κοινό θα άφηνα τον πιο άξιο παίκτη να παραμείνει που είναι ο Ντάνος. Παίρνω μία βαλίτσα με εμπειρίες από την πιο ενδιαφέρουσα περιπέτεια που έχω ζήσει στη ζωή μου. Είμαστε πολύ μάγκες που φτάσαμε μέχρι εδώ».

Clipboard08 Clipboard09