Το ειδησεογραφικό site dikaiologitika.gr εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΝΕΔ και στην ενιαία Μέτρηση και Πιστοποίηση της ελληνικής αγοράς.

«Με πλήρη κάλυψη της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας  και τον πιο πλήρη οδηγό διαδικασιών, δικαιολογητικών και αιτήσεων για όλες τις συναλλαγές του πολίτη με τις δημόσιες υπηρεσίες αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σημείο ενημέρωσης για τον Έλληνα χρήστη.

Η ιστοσελίδα dikaiologitika.gr είναι ιδιοκτησία του ομίλου ειδησεογραφικών ιστοσελίδων OPINIONPRESS», αναφέρει η ανακοίνωση.

Tα 13 sites του δικτύου της ADWEB στην ΕΝΕΔ

Στο δυναμικό της ΕΝΕΔ και στην ενιαία Μέτρηση και Πιστοποίηση της ελληνικής αγοράς προστέθηκαν, μέσω του δικτύου της ADWEB, τα sites Boro.gr, Marymary.gr, Andro.gr, Games.gr, Neolaia.gr, Sintagespareas.gr, Caruso.gr, Klik.gr, Propaganda.gr, E-Daily.gr, Arionradio.gr, Athensparty.gr, E-Radio.gr.

«Η ADWEB, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο της διαφήμισης και στην αγορά της ψηφιακής επικοινωνίας, εκπροσωπεί μεγάλο φάσμα από digital brands στο δίκτυό της, τόσο στον τομέα της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας».