Χαμός επικράτησε στο πλατό του «My Style Rocks» κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου, όταν έφτασε μπροστά από τους κριτές η Ελεάνα. Η Ελεάνα φορούσε ένα ασπρόμαυρο σύνολο από πάνω μέχρι κάτω, όμως η κριτική του Δημήτρη Σκουλού την άφησε παραπονεμένη.

Όταν ο Δημήτρης Σκουλός ολοκλήρωσε την κριτική του, της έβαλε 1 και η Ελεάνα απάντησε: «Δεν το δέχομαι, συγγνώμη. Δεν είναι για 1 αυτή η εικόνα». Τότε, ο Δημήτρης Σκουλός της είπε «το ένιωθες πάρα πολύ και σε στενοχώρησα», ενώ εκείνη απάντησε «καταλαβαίνω τι μου είπατε αλλά δεν καταλαβαίνω το 1 με τίποτα».

Στη συνέχεια, έφτασε η κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη, με τον ίδιο να της λέει «δεν καταλαβαίνω πως προέκυψαν τα 3αρια για αυτό το look και η απορία για το 1». Η Ελεάνα τότε είπε «εντάξει, βάλτε μου 1, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο». Η Ελεάνα ήταν εμφανώς στενοχωρημένη με την κριτική που δεχόταν.

«Θα φέρνω κάτι πιο basic για να περνάει, γιατί από ό,τι φαίνεται, δεν περνάνε άλλα πράγματα», είπε η Ελεάνα, όμως ο Δημήτρης Σκουλός διαφώνησε μαζί της. «Αυτό είναι αγένεια και δεν είναι σωστό. Μένεις στη δική σου μανιέρα, πως όλο αυτό που έκανες, που είναι αχταρμάς, ότι είναι το σωστό και πως εμείς είμαστε άσχετοι», της είπε ο κριτής του «My Style Rocks».

«Ας είμαι και εγώ μια φορά αγενής, γιατί δεν είμαι ποτέ», ανέφερε η Ελεάνα. Όμως, ο κ. Σκουλός της είπε πως «όταν λες “ας είμαι και εγώ αγενής”, και εννοείς σε όλους μας και εμένα, ας σου κάνει την κριτική η Σοφία αλλά χωρίς εμένα, εγώ θα σου γυρίσω την πλάτη μου» και έφυγε από το πλατό.

Στο τέλος της κριτικής της, η Ελεάνα έβαλε τα κλάματα, ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή προχώρησε κάνοντας τη δική της κριτική.