Άνθρωποι είναι και οι σταρ και έχουν ατέλειες, όπως όλοι μας. Τι γίνεται όμως όταν δεν θέλουν να βγουν οι ατέλειες αυτές στη φόρα; Ορισμένες φορές κρύβονται εντέχνως, όμως υπάρχουν και οι… άτυχες στιγμές!

Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και το photoshop πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο, αλλιώς το αποτέλεσμα είναι απλώς αστείο!

Ας δούμε τα εξώφυλλα του 2010 που το παράκαναν…

O πρίγκηπας Ουίλιαμ ποζάρει με άνεση στο φακό του Hello. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο άνετος, καθώς τα μαλλιά του έχουν αρχίσει να γκριζάρουν, ενώ υπάρχει και μια αραίωση μαλλιών, η οποία εδώ δεν φαίνεται από την επεξεργασία της φωτογραφίας.

Το σώμα της Britney εδώ δείχνει ονειρεμένο. Είναι όμως πολλές οι φορές που ο φακός την έχει απαθανατίσει με μαγιό και η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Οκτώβριος του 2010 και η Drew Barrymore φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Bazzar. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Κλασική περίπτωση υπερβολικού photoshop, με αποτέλεσμα αντίθετο του επιθυμητού. Το πρόσωπο της Taylor Swift μοιάζει σαν να έχει υποστεί απανωτές πλαστικές επεμβάσεις.

Η τετράδα του Sex and The City έχει περάσει τα 40 της χρόνια, αλλά παρόλα αυτά δεν βλέπουμε ούτε μια ρυτίδα στο πρόσωπό τους!

Ίσως το πιο αποτυχημένο photoshop. Ο Justin Bieber μοιάζει περισσότερο σε κορίτσι μετά από την επεξεργασία!