Ο διάσημος πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι έστειλε δημόσια μήνυμα στον φίλο του Φραντσέσκο Τότι και του ζήτησε να τα ξαναβρεί με την πρώην σύζυγο του Ίλαρι Μπλάζι, τονίζοντας ότι μια απιστία σε ένα γάμο 20 ετών, δεν είναι κάτι.

Σύμφωνα με την Marca, ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό Mow και ανέφερε το εξής: «Συγχωρήστε την απιστία. Μια απιστία σε 20 χρόνια σχέσης δεν μπορεί να διαλύσει έναν γάμο. Είναι ανεκτή μια απιστία σε τόσα χρόνια. Η αγάπη δεν μπορεί να σβήσει.Σας συμβουλεύω και τους δύο να τα βρείτε ξανά».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «γνωρίζω τον Φραντσέσκο, περάσαμε και μερικές μέρες διακοπές μαζί, βρεθήκαμε αρκετές φορές στο ίδιο μέρος. Αυτό που πάντα πρόσεχα σε αυτόν είναι η εξαιρετική του ευαισθησία. Ο Τότι είναι ακόμα πολύ ερωτευμένος, αλλά ταυτόχρονα και πολύ μετανιωμένος».

«Με λίγα λόγια, δεν είναι προδοσία να κάνεις απιστία μετά από είκοσι χρόνια σχέσης. Εάν υπάρχει αληθινή αγάπη να τα βρείτε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι στις 13 Ιουλίου το ζευγάρι σε επίσημες ανακοινώσεις τους γνωστοποίησαν το τέλος του γάμου: «Μετά από είκοσι χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ο δρόμος του χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα ακολουθήσουν άλλες δηλώσεις από την πλευρά μου.. Ζητάω από όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου» αναφέρει η δήλωση της Μπλάζι που δόθηκε στα ιταλικά Μέσα μέσω του εκπροσώπου της.