Ημέρα γιορτής ήταν η χθεσινή για τον Δημήτρη Μοθωναίο ο οποίος «έκλεισε» 5 χρόνια απεξαρτημένος από το αλκοόλ. Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Μοθωναίος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το ευχάριστο γεγονός με μια σειρά φωτογραφιών οι οποίες αποτύπωναν το ταξίδι του προς την απεξάρτηση ή αλλιώς προς την «προσωπική του επανάσταση» όπως έγραψε.

Στη λεζάντα, κάτω από τις φωτογραφίες, ο Δημήτρης Μοθωναίος έγραψε: «Πέντε χρόνια νηφάλιος τον περασμένο μήνα. Η προσπάθεια να βρεις λογική σε αυτή την παραφροσύνη που είναι ο κόσμος σας σήμερα, είναι η προσωπική μου πράξη επανάστασης. Σας ευχαριστώ όλους που σταθήκατε στο πλευρό μου».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Μοθωναίος, στην συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στη Φαίη Σκορδά και είχε αποκαλύψει την σεξουαλική κακοποίηση, την οποία υπέστη στην παιδική του ηλικία, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι: «Υπήρξε περίοδος που μόνο με το αλκοόλ μπορούσα να ξεπεράσω αυτό το σύννεφο. Με ακολούθησε στην πορεία μου, μού διαμόρφωσε όλη τη σεξουαλική μου ταυτότητα και την ταυτότητα ως ανθρώπου. Έκανα 11 χρόνια ψυχανάλυσης για να μπορέσω να το δουλέψω αυτό το πράγμα».

https://www.youtube.com/watch?v=zBWFTKM7mmY