Στη Βαρκελώνη βρέθηκαν πριν λίγες μέρες αγαπημένα πρόσωπα της show biz για να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα πόκερ διαφορετικό από τους συνηθισμένους.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Πηγή Δεβετζή, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Σάββας Πούμπουρας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ρένος Χαραλαμπίδης δοκίμασαν την τύχη τους αλλά και τις στρατηγικές τους ικανότητες, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο νικητής του αγώνα Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο δεύτερος στη σειρά Σάββας Πούμπουρας θα χαρίσουν τα έπαθλά τους, 15.000 και 5.000 ευρώ αντίστοιχα, σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βαρκελώνη, η λαμπερή παρέα γεύτηκε την ισπανική κουζίνα, περιπλανήθηκε στις μεσαιωνικές γειτονιές της πόλης και γοητεύτηκε από τις πολύχρωμες γωνιές, την αύρα και την ατμόσφαιρά της.

Το συγκεκριμένο τουρνουά μαγνητοσκοπήθηκε για λογαριασμό μεγάλου ιδιωτικού καναλιού και θα προβληθεί κατά τη διάρκεια των γιορτών. Χρέη παρουσιάστριας ανέλαβε η Ντορέτα Παπαδημητρίου και ρόλο σχολιαστή ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Το φιλανθρωπικό αγώνα διοργάνωσε η εταιρεία PokerStars.