Η Νάταλι Κάκκαβα, το βράδυ της Πέμπτης, ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram για τα αρνητικά μηνύματα που δέχθηκε ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας λόγω μιας ανάρτησης στο δικό του προφίλ. «Δεν είναι ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε ψεύτικο. Έβγαλε για δέκα δευτερόλεπτα την μάσκα για να βγάλω εγώ την φωτογραφία. Τώρα εάν η κυρία φορούσε γάντια, συγχωρέστε μας, δεν είναι κάτι το οποίο το προσέξαμε ή το τσεκάραμε γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι. Είμαστε όλοι πιεσμένοι, το καταλαβαίνω, αλλά μην βλέπουμε μονίμως φαντάσματα και μάγισσες. Το λέω σαν συμβουλή για να το ακούω και γω» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νάταλι Κάκκαβα και πήρε θέση υπέρ του συζύγου της.

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον «αέρα» της εκπομπής της «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media.

«Aν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς…»

 «Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; Ότι σε παράτησε γιατί είσα γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά, σε χώρισε γιατί έχει άλλη. Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα; Τι έχω κάνει; Δεν είναι καλά ο κόσμος, αυτοί που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία έχουν πρόβλημα» πρόσθεσε στην συνέχεια η παρουσιάστρια.