Ένα βαρύ αρσενικό σε μεγάλα κέφια. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γυναικείο περιοδικό «Glam».

Για τρίτη χρονιά συμμετέχει στην «Πολυκατοικία» του Mega και νιώθει ευτυχής για αυτό και δηλώνει πως δε φοβάται πως δεν εξελίσσεται επειδή βρίσκεται στην ίδια σειρά. Απεναντίας νιώθει μέρα με τη μέρα όλο και πιο ώριμος και καλύτερος στη δουλειά του.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τη συνάδελφό του, Βάσω Λασκαράκη, απάντησε ότι περνάει πολύ καλά μαζί της και η ιδέα του γάμου δεν τον ξενίζει.

«Δεν έχω μπει στο τριπάκι να κρατήσω τη ζωή μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ούτε και να την προωθήσω κιόλας. Νομίζω ότι απλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζω», είπε ο γοητευτικός ηθοποιός.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια, αν τα φέρει η ζωή και βρίσκομαι στο κατάλληλο επίπεδο ωριμότητας». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δηλώνει πως είναι αρκετά εγωιστής και σε καμία περίπτωση δε θα δεχόταν την απιστία, αν φυσικά το μάθαινε. «Δεν την έχω βιώσει την απιστία αλλά μπορεί να έχει υπάρξει και να μην το έχω μάθει. Αν το μάθαινα, πάντως, δε θα σήκωνα κουβέντα», λέει χαρακτηριστικά.

Ως ένα βαθμό είναι «τηλεορασάκιας» αφού όπως είπε παρακολουθεί τηλεόραση και κυρίως σίριαλ γιατί αυτά τον αφορούν για τη δουλειά του. Βλέπει όμως και εκπομπές μαγειρικής αν και θεωρεί πως όλα αυτά που δείχνουν δεν είναι χρηστικά για μια οικογένεια. «Παρακολουθώ τις εκπομπές μαγειρικής αλλά είναι τόσα πολλά τα υλικά που… τρέχα γύρευε. Άντε να ψάξεις να βρεις τώρα μαντζουράνα Ημαθίας…» είπε χαρακτηριστικά.