Αποφάσισε να βγει πάλι… προς τα έξω η Αλέκα Καμηλά, όπως λέει και η ίδια, και έτσι επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας.

Παρότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν αρνητική στο να βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες και προτιμούσε να ασχολείται με άλλα ενδιαφέροντας της, τον σύζυγο της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τα παιδιά τους, τώρα εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στη απόφαση αυτή και τα λόγια της προκαλούν… έκπληξη.

«Όποια γυναίκα έχει γίνει μητέρα, πόσο μάλλον εγώ που έχω τρία παιδιά ξέρω ότι όσο είναι μωρά δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει τίποτε άλλο. Είναι μία δουλειά πλήρους απασχόλησης. Παρόλο που οι περισσότερες προτάσεις που δέχτηκα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες έλεγα «όχι». Τον τελευταίο χρόνο διαπίστωσα ότι μένοντας στο σπίτι άρχισα λίγο να «κατινεύω», να γίνομαι θείτσα! Αποφάσισα λοιπόν να βγω πάλι προς τα έξω, να η ικανοποιήσω το ψώνιο και τη ματαιοδοξία μου για όσο με παίρνει, και βλέπουμε», λέει στο περιοδικό OK.

Παράλληλα, μίλησε και για το κατά πόσο σε αυτή την απόφαση της έπαιξε ρόλο η συνάντηση της με την Ελένη Μενεγάκη; «Επειδή την Ελένη τη θαυμάζω και την παρακολουθούσα ακόμα και όταν ήμουν στην Αμερική, με επηρέασαν πολύ τα λόγια της. Είναι πολύ σημαντικό μία γυναίκα που έχει τέτοια καριέρα σου λέει: «Ωραία τα λες! Γιατί δεν ξαναβγαίνεις στην τηλεόραση», τόνισε.