Άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του Elvis Presley αλλά και τις τελευταίες του στιγμές αποκαλύπτει η Ginger Alden σε μια αυτοβιογραφία που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

«Πάω στο μπάνιο να διαβάσω…». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Elvis στις 16 Αυγούστου 1977, στο ησυχαστήριό τους στο Memphis, έτσι όπως τα είπε στη μνηστή του Ginger Alden.

Ο «Βασιλιάς» πάλευε με την αϋπνία και για να μην ενοχλήσει τη μέλλουσα γυναίκα του αποφάσισε να πάει στο μπάνιο. Εκείνη του απάντησε: «Εντάξει, αλλά προσπάθησε να μην σε πάρει ο ύπνος εκεί μέσα. Όταν, όμως, ξύπνησε μετά από ώρες διαπίστωσε πως ο Έλβις δεν ήταν δίπλα της και ότι το φως στο μπάνιο εξακολουθούσε να είναι ανοιχτό. Τότε μπήκε μέσα και τον βρήκε νεκρό.

Η ίδια αναφέρει πως ο θάνατός του ήταν βίαιος. Αίματα υπήρχαν παντού: στα ρούχα του, στο πρόσωπό του και στο πάτωμα, ενώ προηγουμένως είχε κάνει εμετό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 1976, μέσω της αδερφής της. Αμέσως βρέθηκαν πολύ κοντά, ο Elvis την έπαιρνε μαζί του στις περιοδείες και παρά το μικρό διάστημα που ήταν μαζί δέθηκαν με μια ισχυρή αγάπη και πάνω από όλα με αυθεντική έλξη.


Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα.

Η Ginger, αναφέρεται και στην πρώτη φορά που έκαναν έρωτα και όπως λέει ήταν μία καταστροφή. Όπως λέει η ίδια, ο Έλβις ήταν πολύ αγχωμένος ενώ υπήρξαν φορές που ο Έλβις ήταν βίαιος μαζί της. Υπήρξε φορά που τη χτύησε και μετά της ζητούσε συγγνώμη. Πετούσε το τηλέφωνο ή έριχνε πράγματα στην τηλεόραση όταν του έλεγε πως είχε παχύνει. Μια φορά της πέταξε παγάκια για να την κάνει να σταματήσει. Είχε πάθει εμμονή με την νευρολογία και τις θεωρίες συνωμοσίας. Όμως υπήρχαν και καλές στιγμές όπως οι τελευταίες διακοπές τους στην Χαβάη.