Μπορεί στις ταινίες του να υποδυόταν έναν γόη κι έναν από τους πιο δυναμικούς άντρες, αλλά όταν έσβηναν οι προβολείς, ο άλλοτε Τζειμς Μποντ, Roger Moore «έτρωγε» ξύλο από τις δύο πρώτες συζύγους του.

Όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο 84 χρονος πλέον ηθοποιός, η πρώτη του σύζυγος ονόματι Doorn Van Steyn, την οποία παντρεύτηκε το 1946 όταν ήταν 19 ετών, τον χτυπούσε κατ’ εξακολούθηση, τον έγδερνε ενώ είχε φτάσει και στο σημείο να του πετάξει μια τσαγιέρα.

Παρόμοιο ήταν όμως το σκηνικό και με τη δεύτερη σύζυγό του, την Dorothy Squires, την οποία παντρεύτηκε αμέσως μετά το διαζύγιό του, το 1953. Η Dorothy ήταν κι εκείνη βίαιη και τον χτυπούσε αφότου ανακάλυψε ότι είχε δεσμό με την ιταλίδα ηθοποιό Luisa Mattioli.

Μάλιστα ο πρώην πράκτορας 007 είπε στην εκπομπή Life Stories του Piers Morgan ότι του είχε επιτεθεί και με μια κιθάρα στο κεφάλι.

Ο Moore παντρεύτηκε την Mattioli το 1969 και οι δυο τους απέκτησαν τρία παιδιά, αλλά τελικά χώρισαν το 1996.

Σήμερα ο πρώην Τζειμς Μποντ είναι παντρεμένος με την Christina Tholstrup, με την οποία, όπως λέει έχουν μια ήρεμη σχέση χωρίς τσακωμούς.

Αστειευόμενος μάλιστα παλιότερα ο Roger Moore είχε πει για τις τρεις προηγούμενες συζύγους του ότι ήταν αξιαγάπητες γυναίκες αλλά με πολύ κακό γούστο στους άντρες.

Ο Roger Moore με τις τέσσερις συζύγους του από αριστερά προς τα δεξιά με τη σειρά που τις παντρεύτηκε