Μόλις φτάνει στο σταθμό το τρένο με τις δημιουργίες του οίκου Louis Vuitton για το φθινόπωρο του 2012. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα ακουγόταν από τα μεγάφωνα αν βρισκόμασταν σε μια κανονική αποβάθρα.

Επειδή όμως στον κόσμο της μόδας τον πρώτο λόγο έχει η φαντασία, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Marc Jacobs άφησε χιλιόμετρα πίσω του τον Karl Lagerfeld του οίκου μόδας Chanel στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι δημιουργώντας όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα ρούχα αλλά και στον τρόπο παρουσίασης τους.

Τα μοντέλα του οίκου σαν κυρίες μιας άλλης εποχής αποβιβάστηκαν από το τρένο που είχε μόλις φτάσει στην πασαρέλα, ενώ αχθοφόροι κουβαλούσαν τις τσάντες τους.

Οι δημιουργίες του οίκου είναι εμπνευσμένες από την δεκαετία του 1960 και περιλαμβάνουν βαριά υφάσματα, τουίντ σύνολα, φορέματα σε γραμμή Α, φούστες φορεμένες πάνω από cropped παντελόνια, παλτό με υπερμεγέθη κουμπιά που έμοιαζαν με κοσμήματα και καπέλα διακοσμημένα με φτερά.

Στις πρώτες θέσεις της επίδειξης βρίσκονταν η Sarah Jessica Parker και η Γαλλίδα ηθοποιός, Catherine Deneuve, ενώ ο Marc Jacobs τίμησε την… παράδοση και εμφανίστηκε στο τέλος του σόου με μαύρη φούστα.

`