Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια ο Μάρκος Λεζές παίρνει σενάριο στα χέρια του! Η χαρά του δεν περιγράφεται, αφού θα συνυπάρξει τηλεοπτικά με τον Γιάννη Μπέζο. Ο ηθοποιός καλέστηκε από το σκηνοθέτη, Ανδρέα Μορφωνιό, για το καστ της νέας κωμικής σειράς του Mega «Κλινική περίπτωση» , όπου θα υποδυθεί το δήμαρχο του χωριού, στο οποίο εγκαθίστανται ο Γιάννης Μπέζος και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Δεν με φώναζαν τόσα χρόνια. Υπήρχαν κάποια άτομα από τον χώρο που με πολέμησαν και μ’ έβγαλαν στο περιθώριο», καταγγέλλει στην  Espresso ο Μάρκος Λεζές. «Αυτός ο δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος τύπου Ψωμιάδη. Ένας καθημερινός άνθρωπος με τα προβλήματά του και φυσικά πολύ φιλόδοξο άτομο. Ρόλος που μου πάει γάντι, σαν ένα κουστούμι που δεν χρειάζεται μεταποίηση. Είναι έτοιμος κωμικός ρόλος που έχει αληθοφανή στοιχεία», σχολιάζει για τη νέα του δουλειά. Αυτή τη σεζόν συμπρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση του Χάρρυ Κλυνν «Ουστ, κοπρίτες», ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι έκανε πολλούς συμβιβασμούς.

«Έκανα πολλές υποχωρήσεις για τον επιούσιο. Πέρασα δυσκολίες, όπως όλος ο κόσμος. Όταν έχεις ανάγκη, το τρως άγουρο το σταφύλι», λέει.