Μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις έδωσε πρόσφατα ο Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και το νέο του look τράβηξε την προσοχή. «Ήμουν στο περιθώριο όταν είχα κόκκινα μαλλιά στο “Είσαι το ταίρι μου”, αλλά και τώρα που πιστεύω στον Θεό», σχολίασε ο ίδιος.

Είναι γεγονός πως ο Άρης Σερβετάλης είναι από τους ηθοποιούς που δεν διστάζει να πειραματιστεί με την εμφάνισή του για να υποδυθεί τους ρόλους του. «Μου αρέσει κάθε φορά που είμαι σε μια παράσταση και αναλαμβάνω έναν χαρακτήρα, έναν ρόλο, να μπαίνω σε μια διαδικασία αλλαγής», σχολίασε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Φέτος, ο Άρης Σερβετάλης πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Καρδιά του σκύλου» του Μπουλγκάκοφ που σκηνοθετεί η σύζυγός του, Έφη Μπίρμπα. Για τις ανάγκες του ρόλου του έχει υιοθετήσει ένα ιδιαίτερο look με κοντά μαλλιά που μακραίνουν στο ύψος των αυτιών.

Οι εντυπωσιακές μεταμορφώσεις του Άρη Σερβετάλη

1. Είσαι το ταίρι μου (2001)

Αίσθηση είχε κάνει ο Άρης Σερβετάλης το 2001 όταν εμφανίστηκε στο πετυχημένο σίριαλ του MEGA «Είσαι το ταίρι μου» με κόκκινα μαλλιά και εκκεντρική μοϊκάνα. Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Λάζαρο και το εκκεντρικό hair look του άφησε το στίγμα του.

2. «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» (2012)

Ο Άρης Σερβετάλης υποδύθηκε τον Αλφρέντο στην παράσταση «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» στο θέατρο Βρετάνια το 2012. Ο ηθοποιός ερμήνευσε εξαιρετικά έναν ρόλο ανάμεσα σε άνθρωπο και φάντασμα και η μεταμόρφωσή του ήταν εντυπωσιακή.

Άρης Σερβετάλης

3. «Αχαρνής», Επίδαυρος (2015)

Στην πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής» στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, η μεταμόρφωση του Άρη Σερβετάλη για τον ρόλο του είχε εντυπωσιάσει τους θεατές το 2015.

Άρης Σερβετάλης

4. «Όρνιθες», Επίδαυρος (2016)

Το 2016 ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και είχε μούσια και μουστάκι.

Άρης Σερβετάλης

5. «Οπερέττα» (2017)

Στο Εθνικό Θέατρο με την παράσταση «Οπερέττα» ο ηθοποιός είχε κοντά μαλλιά και μουστάκι.

Άρης Σερβετάλης

6. «Ο άνθρωπος του Θεού» (2020)

Στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» είχε υποδυθεί τον Άγιο Νεκτάριο, αφήνοντας μακριά γένια για τις ανάγκες του ρόλου του.

7. «Περιμένοντας τον Γκοντό» (2020)

Το 2020 ο Άρης Σερβετάλης πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» στο Ηρώδειο.

Άρης Σερβετάλης

8. «Ορέστης» (2021)

Στον «Ορέστη» του Ευριπίδη στο «Κηποθέατρο Παπάγου» ο Άρης Σερβετάλης έκανε καρέ τα σγουρά μαλλιά του, ξυρίζοντας τα γένια στο πρόσωπό του.

Άρης Σερβετάλης

9. «Βατράχια» του Αριστοφάνη (2023)

Το 2023 ο Άρης Σερβετάλης είχε πρωταγωνιστήσει στα «Βατράχια» του Αριστοφάνη στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου ως Διόνυσος, σε σκηνοθεσία της Έφης Μπίρμπα.

Άρης Σερβετάλης