Μια γυναίκα που ήταν για χρόνια εθισμένη στα ναρκωτικά και έπινε έως και 30 μπουκάλια αλκοόλ τη νύχτα, κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της. Η ίδια θέλει να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα ότι το παρελθόν δεν μας καθορίζει και πως ο καθένας μπορεί να γίνει «καθαρός», αρκεί να προσπαθήσει σκληρά.

Όπως αναφέρει η New York Post, η 36χρονη Σαρλέν Τσάντλερ σνιφάριζε καθημερινά τρεισήμισι γραμμάρια κοκαΐνης και έπινε αλκοόλ σε υπέρτατο βαθμό. Έχοντας μεγαλώσει σε ανάδοχη οικογένεια, η μητέρα τεσσάρων παιδιών λέει ότι στράφηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ επειδή δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Αποφάσισε όμως να «καθαρίσει» αφού γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της, 31 ετών, και απευθύνθηκε στην εκκλησία για βοήθεια και συμπαράσταση.

Τώρα, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση με κεριά και καλλυντικά και θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της στις 23 Δεκεμβρίου. Λέει ότι θέλει να ενδυναμώσει άλλες γυναίκες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με εκείνη.

«Τα πάρτι ξεκίνησαν ως διασκέδαση, δεν ήταν όμως κάτι τακτικό. Αλλά, γρήγορα έγινε υπερβολικό. Κατέληξα σε πλήρη κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών. Θα μπορούσα να πιω 30 μπουκάλια αλκοόλ σε μια νύχτα. Το να απεξαρτηθώ ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πέρασα ποτέ. Αλλά η ζωή είναι απλά καλύτερη – είμαι ενθουσιασμένη για όλα όσα έχω μπροστά μου» σημείωσε η ίδια.

Τον Αύγουστο του 2023 η Σαρλέν κατάφερε τελικά να μείνει μακριά από τις ναρκωτικές ουσίες. «Ήταν το 2023 όταν έκοψα την κάνναβη και το αλκοόλ – το 2021 όταν σταμάτησα να παίρνω κοκαΐνη. Ήξερα ότι ήθελα να σταματήσω τα ναρκωτικά, γιατί προσπαθούσα να ξεκινήσω μια νέα ζωή. Μπήκα μάλιστα σε μια νέα εκκλησία και βαφτίστηκα» κατέληξε.