Με τόσες πολλές εμβληματικές καμπάνιες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της και διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε ριάλιτι, η Heidi Klum έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι έχει γεννηθεί για τις προκλήσεις.

Κάτι που μπορεί να ειπωθεί και για το στυλ της. Στις 27 Αυγούστου το 51χρονο μοντέλο πήρε ακόμα ένα ρίσκο που περιλάμβανε τη χρήση πολλών ζωνών ως τοπ και τα κατάφερε απόλυτα!

Ο εντυπωσιακός κορσές από ζώνες

Αν και το ημερολόγιο έδειχνε ακόμα καλοκαίρι, η Heidi Klum έκανε επίσημα τη μετάβαση στη φθινοπωρινή μόδα. Στις 27 Αυγούστου, η Klum έφτασε στον προημιτελικό του America’s Got Talent Season 19 φορώντας μια μαύρη μίντι bodycon φούστα και μια στοίβα ασημένια κρεμαστά κολιέ από το Chrome Hearts που μόνο ως «vampirecore» μπορεί να περιγραφεί.

Αλλά αυτό που πραγματικά έδωσε στο κομψό στηλ της το φθινοπωρινό της άγγιγμα, σύμφωνα με το Bustle, ήταν ο μαύρος κορσές, ευγενική προσφορά του Jean Paul Gaultier. Ο κορσές φαινόταν να είναι φτιαγμένος από δέρμα και διέθετε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις ζώνες, η μία πάνω στην άλλη.

Κατάλληλα, το τοπ είχε τρεις ασημένιες αγκράφες ζώνης, καθώς και τρεις ιμάντες που ο καθένας τους ήταν τοποθετημένος στη δική του θηλιά ζώνης. Η μεσαία ζώνη είχε διπλάσιο μέγεθος από τα παρακείμενα αξεσουάρ για πρόσθετη κάλυψη γύρω από τον κορμό.

Ανάμεσα σε κάθε ιμάντα υπάρχει ένα διακριτικό αλλά ορατό κόψιμο -ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό με το οποίο η Klum είναι πολύ εξοικειωμένη.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Klum φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα peep-toe τακούνια και πολλά ασημένια βραχιόλια και δαχτυλίδια που έδεναν με τα διάφορα statement κολιέ της.

Αναφορικά με το glam της, η πρώην οικοδέσποινα του Project Runway άφησε τα μακριά, ξανθά μαλλιά της κάτω και έκανε αντίθεση στο ακραίο ντύσιμο με ένα γλυκό ροζ κραγιόν.