Έγκυος για πρώτη φορά είναι η δημοσιογράφος, Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, φορώντας ολόσωμο μαγιό. «Και έτσι ξαφνικά, η αγάπη μεγαλώνει! Σε περιμένουμε μικράκι μας!» έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η πρόταση γάμου

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια είχε αποκαλύψει τον περασμένο Ιούνιο στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΗΣ

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Ήμασταν σπίτι. Δεν ήταν καθόλου βαρετό, γιατί ήταν μία στιγμή που δεν το περίμενα. Άνοιξα την πόρτα και ήταν απέξω γονατιστός. Έκανε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του, εγώ κοιμόμουν και είχα νεύρα που με ξύπνησε κι άνοιξα την πόρτα και ήταν απέξω γονατιστός. Τα είπα όλα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έβαλα τα κλάματα, η αλήθεια είναι. Ήμουν σοκαρισμένη από τον ύπνο. Ήμουν με τα ρούχα του ύπνου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Oι φωτογραφίες από το καλοκαίρι της Φωτεινής Πετρογιάννη

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της, προσπαθώντας να μην αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε ότι η δημοσιογράφος με διάφορα τεχνάσματα κρύβει τη φουσκωμένη της κοιλιά.