Ο Έλτον Τζον αποφάσισε να πουλήσει στο eBay πανάκριβα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα του.

Η εμβληματική γκαρνταρόμπα του περιλαμβάνει 250 ρούχα και αξεσουάρ με το ιδιαίτερο στιλ του Άγγλου τραγουδιστή, κάποια από τα οποία έχουν και το αρχικό γράμμα του ονόματός του.

Σε δήλωσή του o μεγάλος σταρ δήλωσε πως η συλλογή προέρχεται από τον «θησαυρό της Ατλάντα» και ελπίζει ότι τα αντικείμενα «θα σας εμπνεύσουν να προβάλετε το μοναδικό σας πνεύμα και να σας δώσουν τόση χαρά όση έδωσαν σε μένα».

«Είτε αναζητάτε την πολυτέλεια είτε κάτι πιο χαλαρό, υπάρχει ένα τέλειο αντικείμενο για τον καθένα. Ακόμα καλύτερα, κάθε λίρα πηγαίνει για την υποστήριξη του έργου του Ιδρύματος Elton John Aids Foundation για την εξάλειψη του στίγματος των LGBTQ+», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Guardian τα περισσότερα κομμάτια είναι πολύχρωμα πουκάμισα από τον οίκο Gianni Versace και μοναδικές δημιουργίες των Yamamoto, Gucci και Richard James.

Τα πιο γνωστά κομμάτια που πρόκειται να πουληθούν είναι μία φανέλα της Bristol City FC και μία τσάντα Gucci που χρησιμοποίησε στην περσινή και αποχαιρετιστήρια περιοδεία του.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής ζήτησε και από τους διάσημους φίλους του σχεδιαστές να εμπλουτίσουν τη συλλογή που έχει βγει προς πώληση, δωρίζοντας δικά τους αντικείμενα.

«Τα ενδυματολογικά κομμάτια της Donatella Versace θα είναι αναμφίβολα τα πιο περίζητητα».