Μια αποκλειστική είδηση είχε η εκπομπή «Ηappy Day». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν.

Το ζευγάρι, ύστερα από πολλά χρόνια που είναι μαζί, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, όπως σημείωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου, και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παραμένει στο σπίτι του πρώην συντρόφου της στα νότια προάστια, μέχρι να καταφέρει να βρει το δικό της σπίτι και να μετακομίσει.

«Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, η σχέση αυτή έχει λήξει. Δεν έχουν “σκοτωθεί”, δεν έχουν “πλακωθεί”. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία εύλογα μπορεί να δημιουργήσει και κάποια θεματάκια. Εμένα αυτό που μου διευκρίνισαν ότι δεν σκοτώθηκαν, δεν μάλωσαν. Μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι μέχρι η Ναυσικά να καταφέρει να βρει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.