Στην πολιτική εκπομπή του Open για τις Ευρωεκλογές 2024 φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση και την πολιτική συζήτηση που ήταν απούσα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Ακούστηκαν πάρα πολλά πράγματα και θα πρέπει λίγο να εκμεταλλευτώ τη πεζογραφική μου ιδιότητα για να αναδείξω τις αντιφάσεις των πραγμάτων που ακούστηκαν. Ακούστηκαν πολύ ωραία πράγματα αλλά έχουν κάποια οξύμωρα. Το πρώτο είναι ότι πραγματικά δεν μπορούμε να πάμε με εσωτερική ατζέντα σε προεκλογικό λόγο και να τους καλέσουμε μετά να βγάλουν τους εκπροσώπους που δεν αφορούν την εσωτερική ατζέντα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Το δεύτερο είναι, και εκεί θέλω να σταθώ γιατί το είπε η Έλλη προηγουμένως… Βεβαίως υπήρξε μεγάλο μερίδιο μεταπολιτικής στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, συντριπτικά μεγάλο αλλά Έλλη μου, με συγχωρείς δεν είδα κανένα κύμα, μόλις βλέπανε Tik Tok και σκυλιά – γατιά, να αλλάζουν κανάλι και να ψάχνουν την πολιτική συζήτηση. Θέλω να πω ότι η τηλεόραση έχει φτιάξει το κοινό της».

«Δεν υπήρχε η πολιτική συζήτηση, αν υπήρχε δεν ξέρουμε τι θα κάνανε. Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου. Δεν θα την ψάχνανε» σχολίασε η Έλλη Στάη.